HAKKIMIZDA

Türkiye’deki tavukçuluk sektörünün önde gelen ekipman üreticilerinden olan DİLEK TAVUKÇULUK EKİPMAN SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ., 1999′ dan bu yana, yemleme, sulama, aydınlatma, ısıtma, havalandırma, yem siloları, yem nakil ve kafes sistemleri ile dijital ve bilgisayarlı kontrol sistemleri montajı yapmaktadır ve 2008 yılından bu yana kendi üretimine geçmiştir.

DİLEK TAVUKÇULUK, kanatlılara yönelik tüm ekipmanların üretiminin yanı sıra montaj, satış, pazarlama ve satış sonrası servis hizmeti de vermektedir. Firma, 2012’den itibaren anahtar teslimi kümes proje çalışmalarına da başlamıştır.

Ürünlerini, 4 şubesi aracılığı ile Türkiye’nin her yöresine ulaştıran DİLEK TAVUKÇULUK, üretiminin belli bir kısmını da yurt dışına ihraç etmektedir.

Sektöre yönelik tüm fuar ve organizasyonlara aktif olarak katılan DİLEK TAVUKÇULUK, Dünya tavukçuluk sektörünün de yakından tanımaya çalıştığı bir isim haline gelmiştir. Marka bilinirliğini, katıldığı her etkinlikle daha da artıran DİLEK TAVUKÇULUK, hedefini “Dünya çapında kalitesi ile aranılan ve tanınan bir marka olmak” olarak belirlemiştir.

Türk Tavukçuluk Sektörü’nün gelişimine katkıda bulunmak amacıyla AR-GE çalışmalarına ağırlık veren DİLEK TAVUKÇULUK, çalışmalarının sonuçlarını sektörün paylaşımına sunmaktadır. DİLEK TAVUKÇULUK, bu amaçla AR-GE çalışmalarına yön vermek amacıyla, Yenmiş Köyünde kurduğu çiftlikler ile işletme maliyetlerini minimum seviyelere indirmeyi başarmıştır.

Genç, dinamik ve profesyonel kadrosuyla hizmetlerini çeşitlendirerek gelişen DİLEK, makine parkını da sürekli yenileyerek Avrupa standartlarında üretim yapmaktadır. DİLEK TAVUKÇULUK, müşteri memnuniyetini ön plana çıkaran “Kaliteli Ürün, Kaliteli Hizmet” politikasını benimsemiştir.